| Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin | |
|
+4Cho Chang Albus Dumbledore Minerva McGonagall Harry James Potter 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Harry James Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Rp Partneri : Olacaktır bir gün xP Kan Statüsü : Melez Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı [İyi yan] Kayıt tarihi : 17/02/09
| Konu: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Salı Şub. 17, 2009 5:31 pm | |
| Üstteki üye hakkındaki düşüncelerimizi yazyoruz.
Not: Düzelttim işte xD
En son Harry James Potter tarafından Ptsi Haz. 22, 2009 7:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Minerva McGonagall Okul Müdürü Yardımcısı/Biçim Değiştirme Prof. Gryffindor B. S
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 29 Rp Partneri : Bu yaştan sonra... xD Kan Statüsü : Safkan Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 07/02/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Nis. 15, 2009 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Okul Müdürü
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 88 Rp Partneri : Yaş yetmiş iş bitmiş sen bana partner diyorsun xP Kan Statüsü : Safkan Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 05/02/09
| |
| |
Cho Chang 2. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Kan Statüsü : Safkan Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Paz Haz. 21, 2009 2:57 am | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Rp Partneri : Bekle bekle ne[R]eye kadar? xD Kan Statüsü : Muggle Doğumlu Savaş Tarafı : İyi Yan (= Kayıt tarihi : 16/02/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Ptsi Haz. 22, 2009 5:24 pm | |
| Hiç konuşmadığımız halde çok çok sevdiğim bacım (= | |
|
| |
Harry James Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Rp Partneri : Olacaktır bir gün xP Kan Statüsü : Melez Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı [İyi yan] Kayıt tarihi : 17/02/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Ptsi Haz. 22, 2009 6:53 pm | |
| Gördüğüm en ama en gerçekçi Hermione Granger. Abartmıyorum, gerçekten öyle. Onu yakından tanımaya başladığınızda bunu anlayacaksınız (kimse benden daha iyi tanıyamaz xD xP {neyse cıvıtmayayım}) kendisi mükemmel bir insan. Uzun süre önce tanıştığımız ama bir türlü kopamadığımız ve kopmayacağımıza inandığım, bende yeri çok çok ayrı olan bir insan. "Yerini kimse tutamaz." sözünü söyleyebileceğim ilk üç kişiden biri. Rpg yapmaya bayıldığım sayıca kısıtlı insanların en başlarında gelir. Msn açtığımda acaba açık mı diye listeye mutlaka bakarım, sitelerde de öyle. Çok severim Fatmanur'umu =))))) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Rp Partneri : Bekle bekle ne[R]eye kadar? xD Kan Statüsü : Muggle Doğumlu Savaş Tarafı : İyi Yan (= Kayıt tarihi : 16/02/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Ptsi Haz. 22, 2009 7:16 pm | |
| -Muhteşem insan ender kişilik xD- İnternet üzerinden tanıştığım ve şimdiye kadar arkadaşlığımın sürdüğü ilk kişi =) bir de sanal alemin her şeyi sanaldır derler, yalan! Dostlar nerde kazanılırsa kazanılsın dosttur benim için ve Emre de o dostların en başında el sallar. Bundan iki sene önce diye hatırlıyorum [yanlışım varsa düzeltiniz xD] Ölüm Yadigarları piyasaya yeni çıkmıştı Eylül-Ekim aylarıydı... O zamanlar bir Harry Potter hevesiyle internette araştırma yaparken rastladığım kendi halinde bir rpg sitesine üye olmuştum. Görünümü hiç belli etmese de neredeyse en büyük hp rpg sitesiydi xD Orda edindiğim arkadaşlıkların bu kadar uzun soluklu olacağını hiç sanmazdım ama Emre o arkadaşlıkların ilkiydi. Yazdıkları rpleri okurken kitabın devamını okuyormuşum gibi hissetmiştim kendimi. Daha sonra tanıştık kaynaştık vesaire xD Ben Emre'yi anlatacaktım di mi Hayatınızda tanıyıp tanıyabileceğiniz tek Harry Potter'dır o... Bir karakter böyle sindirilir mi kardeşim? Harry'deki utangaçlık da, kahramanlık da, zeka da, ani kararlar da kendi bünyesinde barınabilir. Harika bir sırdaş olduğu kadar harikalıkta bir psikologtur xD Hani insan dertten patlar ya işte öyle anlarda ortada bitiverir [üç ay boyunca yüzünü görmemiş de olsan o anda çıkıverir].Biz birbirimizi bu iki yıllık sürede çok kaybettik çok bulduk xD Artık buna kader mi dersiniz şans mı orası size kalmış ama bi güç bizi ayırmayı istemiyor, orası kesin =) Gerçek bir kanka nasıl olmalıdır diye sorsanız söyleyeceğim adres Emre ve Enes'ten başkası değil xD Hani derler ya, gerçek dostlar unutulmaz, biz bunu yaşayarak öğrendik... Unutulmazsın Emre ^.^ | |
|
| |
Draco Malfoy 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Haz. 25, 2009 11:49 pm | |
| Fazla tanımadığım için birşey yazamayacağım ancak karakterine gerçekten uygun olan ve siteye gelmemin sebebi olan kişi... Nefret ettiğim HP rol yapma oyunlarında beni oynatan biri olduğunu saymıyorum bile.
| |
|
| |
Ronald Bilius Weasley 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 30 Rp Partneri : Uzun bir süre da[H]a beklemesi gerekiyor... Kan Statüsü : Safkan Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 16/02/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Haz. 26, 2009 12:06 am | |
| Tipik bir Draco Malfoy [Pek tanımıyorum, aslında hiç tanımıyorum ama rol oyunu gereği kötü anlaşacağız...] | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Haz. 26, 2009 12:14 am | |
| Beni hiç tanımayan biri =) Aslında Draco Malfoy kadar korkak sayılmam ^^ | |
|
| |
Colin Creevey Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 29 Kan Statüsü : Muggle Doğumlu Savaş Tarafı : İyi Taraf. Kayıt tarihi : 26/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Haz. 26, 2009 12:19 am | |
| Tanımıyorum.. Yoksa tanıyor muyum | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Haz. 26, 2009 11:53 am | |
| Zuhaha xD Tanıyordun sanırım SüloCan...
O benim "sevimlik ufaklık"ım xD Bunalımın birinden girip diğerinden çıksa da, psikoloğu olmayı ezelden kabul ettiğim tatlı baş belam (= Çok severim kendilerini, hani bir başkası karşıma Colin diye çıksa bu kadar yakışacağını hiç sanmıyorum =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 29 Kan Statüsü : Muggle Doğumlu Savaş Tarafı : İyi Taraf. Kayıt tarihi : 26/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Haz. 26, 2009 12:06 pm | |
| Sağol da... Sen bana bi özel mesaj atıcaksın Çok sevdiğim Fatmanur ablam..Beni bu siteye ve pek çok güsel şeye çeken kişilik. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 30 Rp Partneri : Uzun bir süre da[H]a beklemesi gerekiyor... Kan Statüsü : Safkan Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 16/02/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Haz. 26, 2009 3:45 pm | |
| Tanımasam da Colin karakterinin ona çok yakıştığını düşünüyorum x) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Haz. 26, 2009 3:46 pm | |
| Sağol baba ya...
Dostumun dostu dostumdur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Haz. 26, 2009 6:36 pm | |
| Aklıma klasik bir matematik formülü getiren vatandaş xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Paz Haz. 28, 2009 11:30 pm | |
| Vay be.Bütün düşünce bu | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Ptsi Haz. 29, 2009 12:15 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Tem. 02, 2009 11:48 pm | |
| Süleyman'ı antene benzeten nadir üye xS | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Tem. 03, 2009 12:45 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Tem. 03, 2009 1:32 am | |
| Cümle kurma özürlü üye xD Şarşırtan, ne? cümle değil bu (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Tem. 03, 2009 4:18 pm | |
| Cümle.Niye ki,cevap bile özne olabilir.''Ben.''
Hep düzgün cümle kurma konusunda anlaşamadığım. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşüncelerin | |
|